De organisatie voor dakbedekking en gevelbekleding

Klaas de Bruin is specialist als het gaat om dakbedekking en gevelbekleding, met name koperwerk, loodwerk en zinkwerk. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in de werkplaats aan de Waterweg in Nunspeet of bij u op locatie, door gedreven en vakkundige professionals.

 

De stap naar het zelfstandig ondernemerschap

In 2011 heeft Klaas de Bruin (eigenaar) besloten om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Deze uitdaging ging Klaas aan na het halen van diverse nationale en internationale prijzen met een beroepenwedstrijd. Als snel werd de organisatie uitgebreid met twee vaste medewerkers en een netwerk van zzp’ers.

Een werkplaats met zetterij

In 2014 was een werkplaats aan huis onontkoombaar er is Klaas, samen met zijn vrouw Jantina gaan wonen aan de rand van het industrieterrein in Nunspeet. Een eigen werkplaats met zetterij en de nodige materiaalvoorraad zorgen ervoor dat klanten snel en efficiënt geholpen kunnen worden.

 

Het kleine maatwerk en de specialistische werkzaamheden worden met name uitgevoerd in de werkplaats. Overige werkzaamheden worden verricht op locatie.

 

Particulier, rietdekker of …

Klaas de Bruin verricht werkzaamheden in de particuliere en zakelijke branche. Van nieuwbouw tot onderhoud en restauratie werkzaamheden. Naast de particuliere sector werkt Klaas de Bruin veel samen met rietdekkersbedrijven.

IMG_0359

Overname Henk Smienk Dak- en Gevelbekleding

In augustus 2018 heeft Klaas de Bruin, samen met zijn vrouw, Jantina de Bruin, Henk Smienk Dak- en gevelbekleding overgenomen. Het bedrijf uit Putten is actief in dezelfde branche en gespecialiseerd in renovatie, restauratie, nieuwbouw, utiliteit- en projectenbouw.

 

Met de overname van Henk Smienk neemt Klaas de Bruin ook de koperen Smienk Nok voor rieten daken over. Een perfecte imitatie van de aardewerken nok, minder onderhoud, uitstekende ventilatie, minder montage uren en veel lichter.

 

De overname geeft reden genoeg om het vaste team van medewerkers op korte termijn uit te breiden, sollicitaties zijn dus van harte welkom.

Links Klaas de Bruin Rechts Henk Smienk
189