De organisatie voor dakbedekking en gevelbekleding

Klaas de Bruin B.V. is sinds 2011 dé specialist als het gaat om koperwerk, loodwerk en zinkwerk. Vakkundig en met de grootste precisie voeren zij dagelijks hun werkzaamheden uit aan daken en gevels. Of het nu gaat om grote monumentale panden of particuliere woningen, geen klus is te groot of te klein.

 

Werkplaats aan huis

Specialistische werkzaamheden en het zetwerk worden in eigen werkplaats aan de Waterweg in Nunspeet uitgevoerd en al het andere op locatie bij de opdrachtgever. Met zes vaste medewerkers en een team van zzp’ers worden er heel wat mooie projecten opgeleverd.

 

Renovatie, restauratie, nieuwbouw, utiliteit- en projectbouw

In augustus 2018 heeft Klaas de Bruin, samen met zijn vrouw, Jantina de Bruin, Henk Smienk Dak- en gevelbekleding overgenomen. Het bedrijf uit Putten is actief in dezelfde branche en gespecialiseerd in renovatie, restauratie, nieuwbouw, utiliteit- en projectenbouw. Met de overname van Henk Smienk neemt Klaas de Bruin ook de koperen Smienk Nok voor rieten daken over. Een perfecte imitatie van de aardewerken nok, minder onderhoud, uitstekende ventilatie, minder montage uren en veel lichter. De overname geeft reden genoeg om het vaste team van medewerkers op korte termijn uit te breiden, sollicitaties zijn dus van harte welkom.

 

Van advies tot uitvoering

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om koperwerk, loodwerk en zinkwerk. Laat u daarom goed adviseren. Klaas de Bruin B.V. komt graag bij u op locatie voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunt u in een persoonlijk gesprek uw wensen bespreekbaar maken. Na een gedegen en deskundig advies bieden wij u een scherpe offerte aan en gaan we na akkoord graag over tot het uitvoeren van de werkzaamheden.

Een werkplaats met zetterij

In 2014 was een werkplaats aan huis onontkoombaar er is Klaas, samen met zijn vrouw Jantina gaan wonen aan de rand van het industrieterrein in Nunspeet. Een eigen werkplaats met zetterij en de nodige materiaalvoorraad zorgen ervoor dat klanten snel en efficiënt geholpen kunnen worden.

 

Het kleine maatwerk en de specialistische werkzaamheden worden met name uitgevoerd in de werkplaats. Overige werkzaamheden worden verricht op locatie.

 

Particulier, rietdekker of …

Klaas de Bruin verricht werkzaamheden in de particuliere en zakelijke branche. Van nieuwbouw tot onderhoud en restauratie werkzaamheden. Naast de particuliere sector werkt Klaas de Bruin veel samen met rietdekkersbedrijven.

IMG_0359

Overname Henk Smienk Dak- en Gevelbekleding

In augustus 2018 heeft Klaas de Bruin, samen met zijn vrouw, Jantina de Bruin, Henk Smienk Dak- en gevelbekleding overgenomen. Het bedrijf uit Putten is actief in dezelfde branche en gespecialiseerd in renovatie, restauratie, nieuwbouw, utiliteit- en projectenbouw.

 

Met de overname van Henk Smienk neemt Klaas de Bruin ook de koperen Smienk Nok voor rieten daken over. Een perfecte imitatie van de aardewerken nok, minder onderhoud, uitstekende ventilatie, minder montage uren en veel lichter.

 

De overname geeft reden genoeg om het vaste team van medewerkers op korte termijn uit te breiden, sollicitaties zijn dus van harte welkom.

Links Klaas de Bruin Rechts Henk Smienk
189